attila.huszar
2003.11.18
|
|
0 0
4837
|
Sziasztok!
Kissé ijesztően fejeződött be a mai napom a Thalival. (1.4-16V). Csak reménykedem, hogy nem kezdődik meg az én pokoljárásom is úgy mint Boszinak.
Szóval állok a lámpánál, nem volt mellettem senki és mégis az az érzésem volt, minhta egy dízel kisteherautó állna mellettem. Olyan dízeles csörgő motorhang...Leállítom a motort, megszűnik.
Hoppá, ez az én autóm hangja, ami mellesleg augusztus végi darab, mindössze 2858 km-rel.
Basszus ezt nem hiszem el, holnap mehetek szervízbe, pedig pont azért vettem új autót, mert nem vagyok egy nagy szakértő és nem szerettem volna kifogni egy agyongyötört használt autót.
Ez viszont még nem minden, bosszankodok hazafelé, mikor is parkolás közben fékezésnél sikitó hang jön a hátsó fék felől. De nem úgy ahogy a fékbetétek nyikorognak, hanem ahogy nyomom a fékpedált, olyan hangot ad, amikor valamilyen sipolós gumi gyerekjátékot nyom össze az ember, amíg nyomom a pedált, sipol még akkor is, ha az autó egyébként álló helyzetben van. Azt hiszem ez kicsit sok lesz nekem mára. Van valaki, akinek voltak hasonló tapasztalatai, mert mint régi topic olvasó nem emlékszem ilyen fékes sztorira. Motor kopogás mintha lett volna, de már régen. Csak reménykedem, hogy nem szívom meg nagyon, mert ahogy mostanában a cikkeket olvasom itt kezdek kicsit félni :-(
Üdv,
Atesz |
|