Domokos Pál + Meggyes, nextdoor, OE, LAJKA, Sótlan Alak szavai a panziós kutyákkal kapcsolatban hemzsegnek a hazugságoktól, nem véletlen, hogy nyíltan nem is akarnak róluk tárgyalni, nehogy még jobban kilógjon a lóláb.
Az igazság velük szemben a panziós kutyákkal az, hogy minden az én nyakamba szakadt, karbatett kézzel vagy kórusban ellenem ugatva várták, hogy mikor szakadok bele a kutyákért való harcba! Drága "segítőim" nyár óta vidáman mentegettek innen-onnan mindenféle kutyákat, miközben a panziósok számlája háborítatlanul hízott! Együtt vállaltuk őket, nem egyedül az én feladatom kellett volna legyen többek között gazdit keresni nekik is! Augusztus óta egyre hangosabban könyörögtem nekik, hogy meg kell oldani sürgősen legalább az ideiglenes befogadóhoz juttatást, a fülük botját sem mozgatták! El lehetett volna őket helyezni jobb körülmények, ellátás mellé egy másik panzióba, de az a "kedves ember" Lajka elszabotálta ezt még szintén augusztusban!
Amikor megnyertük az @rc közönségdíját és még a tv-be is behívtak, elszabadult a pokol: Nextdoor főszereplésével olyan lejárató kampány indult ellenünk, hogy szó szerint arról koldultunk!
Amikor segítséget merészeltem kérni, szinte mindenki abban a környezetben csak azt nézte, hogyan rúghatna minél nagyobbat belénk! A rosszindulat és a szemétség egyre több emberre átragadt!
Mindennek ellenére - bár százféleképpen próbálták - nem sikerült kikezdeniük, szemetebbnél-szemetebb rágalmakat dobtak be csak úgy a levegőbe - egyikről sem derült ki, hogy valós!
Azokból akiket a segítőimnek hittem, egy új alapítvány van alakulóban - egyik legfőbb céljuk, hogy a mi eltaposásunkkal érvényesüljenek! Az adósság és a sok megoldatlan probléma legfőként azért gyűlt össze, mert ők már mindent az új alapítványon keresztül akartak megoldani!
A felajánlott "segítségek" kivihetetlen, elvakult, rosszindulatú feltételeik miatt elfogadhatatlanok voltak!
Összefoglalva: aljasság volt az állataink elrablása, nem egymás ellen kellene az állatvédőknek az állatokat védeni!
Aki megérti amit mondtam és valóban segíteni és nem elvakultan ártani szeretne, azt kérem segítsen elrabolt állataink visszaszerzésében és gazdihoz vagy legalább ideiglenes befogadóhoz juttatásában - hasonlóan Kalózhoz, Fixhez és Konihoz, akiken nem a mostani rablók, hanem megmaradt segítőimmel mi segítettünk!
Köszönöm Mindenkinek a jóindulatát és segítségét: P.Zs. alias Cat, 30-429-2923