Üdv!
Tegnap nagyon hosszú idő után megint kimentem egy Rákóczi-meccsre. Asszem talán '98-ban voltam utoljára eddig. Persze szerepet játszott az ingyen belépő, villany világítás, na meg kiváncsi voltam az új stadionra is.
Na ez utóbbi eléggé tetszett, ha még sok ilyen lenne az országban, na és persze jó foci, elég lenne mondjuk egy portugál szintű,nem kellene angol, vagyis dehogynem... :)) Na szóval akkor elég jó kis program lenne a foci meccs is. Persze ismerem a sztorit a bili, a belelógás, és a felébredés főszereplésével.
A meccsről: sztem az elején jobbak voltunk, ez a Pápa nem győzött meg engem, ha esetleg ekkor betaláltunk volna, simán lehetett volna kiütés is. De nem tettük (voltak lehetőségek, de hagyjuk... ), és rúgtak egy szép gólt, ami abszolút nem volt bent a játék képében, ahogy mondani szokták. :) Ekkor kissé megzavarodott a Rákóczi, de a félidő végére ismét mezőnyfölénybe kerültek azért.
A másodikban egyértelműen végig jobb volt a Rákóczi, pontozással biztos nyertünk volna... (ekkora helyzetet kihagyni, mint az Oláh, hááát... )
Egyszóval ha győzelmet nem is érdemeltünk volna ilyen helyzet kihasználással, de egy igazságos döntetlent azt igen.
Jó volt kint lenni, bár ha fizetni kellett volna, biztos nem megyek.
[azért a biztonság kedvéért: mennyi a diákjegy? :))) ]
HAJRÁ KAPOSVÁR!