Kedves Luby,
Amit a kis jobboldali partok szelsojobbal valo kapcsolatarol irsz az teljesen eloiteletes. Ha igy allsz a kerdeshez, akkor mirol akarsz beszelgetni?
Arra ugyanais nem ragaltal amit irtam Orban felelossegerol (alszent kepmutato politizalasarol, pedig AZ a valodi ok!) helyette jottel itt, hogy de a KDNP is az lenne ha...
NEM! Nem lenne, mert NEM volt az Antall kormany alatt sem az ahogy a FKgP sem (pedig akkor nagy partok voltak). Az utobbi meg a Fidesz kormany ideje alatt sem volt az.
A tudsz rola hogy zsidok kerdese.
Itt az a baj, persze modhatod, hogy ez szorszal hasogatas (bar tekintve, hogy vegig nagybetuvel irtad nem tunik annak nekem) hogy itelet mondtal vele. A TULreprezentalas ugyanis azt jelenti, hogy tobben vannak mint KELLENE!
Miert, mennyinek kellene lenni szerinted?!!!
Ha ertek itelet nelkul akarod mondnai akkor
azt mondanad, hogy sok a zsido koztuk (nagyon esetleg tobbsegben vannak).
Mondjuk tovabbra sem ertem, hogy honnan tudod ("Már, hogy a fenébe ne tudnék róla?"), mert engedelmeddel azt en kotve hiszem - sajat tapasztalataim alapjan, hogy egyetemeken, korhazakban stb allandoan hangoztatna barki is a szarmazasat.
De meg ha van is egy-ket ilyen hulye, azt be ne magyarazd mar nekem, hogy mindenki ilyen.
En az eletben soha sehol sem tudtam (lehet mert nem erdekelt?) hogy kinek mi a szarmazasa.
Azt meg vegkepp nem kovettem, hogy osszesitest keszitsek, hogy a tanszeken, cegnel TUL vannak e reprezentalva egyesek (cigany, zsidio, buzi stb..)vagy sem.
Es hidd el elebb tudja itt meg barki a munkahelyen, (leven ez erdekli inkabb az alkalmazottakat, jo oreg pletyka ugye), hogy ki kivel, mikor, hanyszor vagy az, hogy ki nyalt be a fonoknek az elorejutas erdekeben mint az, hogy most itt a zsidok tul vannak e reprezentalva vagy sem...
A politikaban meg sajna pont forditva van :-(((