Luby Creative Commons License 2003.11.17 0 0 68
Köszönöm Hayloft Ezekiel.Végre érdemben és írás közben gondolkodva szólt valaki. Sok igazságodat elismerem ,mert tudom ,hogy nem egyetlen igazság van.
Két helyesbítés, mert űgy ítélem meg, hogy két ponton félreértettél, vagy én nem fogalmaztam elég árnyaltan.
Az import menedzserrel közel sem az a bajom, hogy zsidó. Tőlem lehetne Mars-lakó is. Ha tényleg ő tervezi meg az MSzP kampányát a választás előtt, és után; ha ő találja ki ezeket
a ciklus közbeni szórólapokat, ugyanakkor tiltakozást és vádaskodást diktál például az Országjáró ellen...Nem tudom, a ciklus kétharmada előtt eldönteni, hogy kit fogok támogatni a következő választáson, de ez a magyar viszonyokat,szokásokat,mentalitást csak érintőlegesen ismerő menedzser rossz irányba hajtja az MSzP-t (szerintem a többség ellen!); és belehajszolja egy súlyos választási vereségbe.
Nekem ilyen képem van erről a kérdésről.
A másik-a választási készülődés egyik hazug és minősíthetetlen módszerének tartottam, hogy a baloldali értékek ruhájába bújó és liberális politikusok és média-guruk minden igyekezetükkel össze akarták mosni a FIDESz-t és az MDF-et a MIÉP-pel és más szélsőséges csoportokkal.
Az nem várható el, hogy Orbán, vagy Dávid egy-egy ilyen ügyben,mint a Hl kontra TGM ügy állástfoglaljon. Hiszen ezzel elismerné ,hogy ma Magyarországon veszélyeztetettek a zsidószármazású magyarok.(figyelj erre a meghatározásra- én így gondolom.)
Mindent összevetve, örülök annak, hogy ilyen net-társak is vannak, mint Te.ezért érdemes véleményt cserélni. Üdv.: Luby, aki Gábor