majola Creative Commons License 2003.11.16 0 0 254
Először is a lényeg. A kindertojásban ilyen fura kütyük voltak, egy futurisztikus madár (asszem) ami nagyító is (asszem...), egy "köbálvány" ami mozgatja a kezeit és a harmadikról ha megnyúznak sem mondom meg micsoda. Van rajta fartájon két kerék és van valamije ami feltehetőleg fej, már abból gondolom hogy szemek vannak rajta...:((
A gombát frissen vettem ki a mélyhűtőből, elsőrendű szaga volt. Ellenőriztem.:)
A doki szava lesz a döntő, hogy ő mit javasol. Most abban nem vagyok biztos hogy nem tüzel-e, akkor viszont ha jól tudom nem jó műteni. Mielőtt tök amatőrnek néznél ált. megismerek egy tüzelő szukát de M. ált 5 havonta tüzel így dec. elején lenne esedékes. Viszont régebben 4 havonta tüzelt tehát elvileg lehetséges hogy kitalál ilyesmit. És már pár hete nézegettem hogy duzzad a pérája, de ami folyik belőle az nem egyértelmű. Nem véres de nem is gennyes, szaga nincs. Szóval ez az én tudásomat meghaladja. Nézünk ultrahangot, mérlegelünk, és döntünk. Ez a kutya mindennél fontosabb nekem de nagyon szerettem volna egy kölyköt tőle... tehát ezért nehéz dönteni. Egyébként úgy beszéltük meg a dokival és éhgyomorra is viszem, szóval ha műtét akkor azonnal.
Előzmény: gombavadász (253)