LeifEriksson Creative Commons License 2003.11.16 0 0 390
MOst láttam videóról a műsort, nem voltam itthon pár hétig. Érdekes, érdekes, csak a múltkor is arra kaptam fel a fejem, amikor a Tvrtko észak-koreai ripotjában erős földrajzi torzításokkal mutatott be helyszíneket. Pedig nekem addig az egyik legszimpatikusabb riporter volt (huh, ezt a szóösszetételt... :-))), de sajnos ezek után rá kellett jönnöm, hogy ő is csak riporter.
Hát az izlandi riportban is ilyesmi volt. Vágókép a Strokkur-ről, majd utána részletes beszámoló, hogy "sok-sok kilométer után, már túl járunk az északi sarkkörön", meg ecseteli, hogy milyen sokat-sokat utaztak, majd "megpihennek" egy vízesésnél. Nomármost, az pont a Gullfoss volt, ami kocsival van vagy kemény 5 percre a Strokkur-től.... szóval kár az ilyen hatásvadász szarságokért, nem tudom minek kellett bele. Ja, és az már csak hab a tortán, hogy Izland szigetén nemigen lehet áthaladni az északi sarkkörön, maximum Grímsey-en....
Ettől függetlenül azért szép képek voltak benne és érdekes is volt, csak ezek bántottak egy kicsit.... :-(
Előzmény: tomp (384)