ds9 Creative Commons License 1999.05.09 0 0 263
Erőteljesen memória és processzor függő, eddig nem akartam processzort cserélni, mert ugye internetezni jó volt a P133 is ( volt 233Mmx-em is, de az általam ismeretlen okból bekrepált ), de sajnos a QT4 kifogott velem, baromi szakaszosan lehetett lejátszani vele a SW trailereket ( baromira bosszantott is ), tulajdonképpen nem volt mozgó kép, csak a hang jött folyamatosan.

Tehát morcosságomban kicseréltettem a processzort egy Celeron 366-ra, felnyomtuk 458 Mhz-re és beraktunk 128MB memóriát és egy új videókártyát ( 4 MB, de hozzátenném, hogy nem szeretem a játékokat tehát eddig erre sem volt szükségem ).

Most folyamatosan mennek a klippek, mint a kisisten.

Még valami a QuickTime 4-hez van egy úgynevezet QT4 Pro upgrade, ami 29.95 dollár ( feltételezem, hogy valaki már ezt is feltörte, tehát van ingyen is , én ellenben azért megvettem, biztos ami biztos).
Ez az upgrade lehetővé tesz egy csomó dolgot az alapváltozathoz képest, lenyitja a programot például ( mint az apple oldalon is látható ), tudsz kockázni, hangerőt állítani, balanszot, basszust, magasat, oda-vissza játszani, előre ugrani, vissza ugrani etc.
A menüből pedig tudsz állítani képnagyságot, elég precízen és még sok mást.

Előzmény: Csodaszarvas (261)