Dr.Caligari
2003.11.16
|
|
0 0
1
|
Hi! Kicsit megkésve, de... Én speciel csinálok ilyen dolgokat. Én nagyon élvezem, de mások nem midig. Amit én csinálok az a vj-zés és a videó performance között helyezkedik el kb. Egy érdekes és nagyon tanulságos történetet hagy meséljek el! A Millenáris Parkban, a szabadban vetítettünk egy kiállítás részeként egy héten keresztül. A videó alatt "élő" zene ment (dj, kísérleti elektronika). Sajnos egyik este nagy konkurensünk akadt; Ajax vs. AC Milan. Hát miattunk a sok kúltúrára kiéhezet egyed nem nézhette a meccset. Kb. 1/2 óra után a vetítő sátor/pulthoz jött egy 50 körüli sörhas és így ő: - Bocs fiúk, ez most mi? Mért kell ezt néznünk amikor a VIASAT-on már 15 perce megy a mecs! Lehet hogy nem értek a művészethez, de ez egy nagy kalap szar. Semmi sztorija.
Hát erre én mélységesen egyet értettem és tovább unatkoztam. Én nem mondom, hogy jó amit csinálok, de azért ezt egy kultúrparkban... erre nem számítottam. (Azért nem mindenki szidta) Hát ennyit a videóról, talán még túl friss. A fórumon is látszik, hogy milyen nagy az érdeklődés a téma felé. SAJNOS!!!!
Remélem azért be fog lendülni a topic!
Üdv. |
|