majola Creative Commons License 2003.11.14 0 0 247
Egyik szemem sír, a másik nevet...
Ma megkértem az öcsémet hogy áskálódjon nekünk. Csak itt a ház mögötti placcon (eddig volt hajlandó elmenni...), ami nem nagy terület viszont tele van zavaró szagokkal, kutyakakival, és kutyával. Ráadásul félreértett, és a tojások nelkül, natúr kaparta el a gombákat. Az első nagyon hamar meglett, érdekes hogy az volt az egyetlen amit mélyhűtőből vettem ki- talán frissebb szaga volt. A másik kettő amióta hoztad egy nyitott üvegben van, és hát már van egy kis mellékes (penész) szaga számomra is. (Lehet hogy ilyet nem is jó 5let kerestetni?) Azokat elég hosszú keresés után találta meg. Viszont tudom már, hogy tud keresni, hogy tartó nélkül is meg tudja találni és hogy bő 1/2 órán keresztül képes keresni. Tudom hogy nem jó rászoktatni 2-2 mintára, de anno amikor 5-tel próbálkoztunk 2-3 lett meg, ami frusztrált. Nem azért mert befejezte a keresést, hanem egyszerűen nem lett meg. Talán kicsik voltak, ezt már tárgyaltuk. Most hogy van elég gombám és úgy tűnik, érdemes is, holnap megpróbáljuk az ötöt.
Na és a rossz hír: tudod, a múltkorjában írtam hogy volt vmi fertőzése- ez úgy látszik megint van És miután egyre sűrűbben jön ez elő nála, megbeszéltem a dokinkkal hogy hétfőn elmegyünk, és nagyon valószínű hogy kipakoltatom. Ez egy nagyon nehéz lépés lesz nekem, féltem is az altatástól és végül legalább 2 hét mire megint dolgozhat. Hogy kiruccanni mikor tudunk arról fogalmam sincs...
Esetleg ha most vasárnap gyorsan letudjuk... Naish?
Előzmény: gombavadász (245)