Törölt nick Creative Commons License 2003.11.14 0 0 5693
Martin Vazquez!
Persze, szilveszterkor volt a nyitóbuli. (Itt a játszási lista ABC-sorrendben, meg a hirdetés.)
Innen asszem senki nem volt lenn, de pl. a DM és a Placebo topicból páran igen. Elégedetlenek voltak a zenei kínálatommal és a számok sorrendjével, illetve egyesek a többi vendéggel is. Velük én is, főleg 30 feletti, rádióhallgató arcok voltak lenn. Valószínűleg ők is utoljára. A bátyám - az egyik tulaj a 2 közül - egy jó ideig bíztatott, hogy jó lesz így, meg lehet "durvább" is, pl. több Recoil, stb., később azt mondta, hogy sokakkal beszélt, és ezeknek fingjuk nincs a muzsikáimról és partizósabb zenéket akarnak. Ekkor beraktam pár ilyet is, de többnyire maradt az eredetileg megbeszélt vonal. Másnap beszéltünk, azt mondta, szar volt az egész, és sokkal kommerszebb irányba akarta elvinni a dolgot. Mondtam, hogy én ezt nem csinálom és ennyi volt. Azóta mondjuk 3x beszéltem vele 2 mondatot, tehát nem vagyunk jóban.
A hely továbbra is működik, ha jól tudom, egyszer voltam lenn vendégként még télen, és teljesen más zene ment.

G****

Előzmény: Martin Vazquez (5692)