yasec Creative Commons License 2003.11.13 0 0 36202
"Merre voltál amúgy? Az nem olyan sok, próbáld ki egyszer motoron és 1 nap alatt:-) Mennyivel mentél...átlagban? "

Sopron-Bp.-Debrecen-Szeged-Dunaföldvár-Veszprém-Sopron
Nekem nem volt motorom, és nem is motoroztam én az életemben! Most már nem is fogok, hacsak nem tudom megvenni fatter öreg BMW-jét, egy négyütemű 250-est, most kb. 35 éves lehet a moci. Anno fatter eladta, mert kellett a lé. Amúgy tuti állapotban van. Azért a motorért letenném a jogsit, a többi csoda egyszerűen nem érdekel.
Bicajjal nyomtam le egyszer egy nap 310km-t, de akkor még kemény seggű csávó voltam. (Még most sem puhult sokat! Csajok, olvassátok?)

Átlagseb.? Nemtom, sokszor volt nagy a forgalom, meg azért falvakban max.60 (féltem azt a kib@szott jogsimat!).
Egyfolytában 150-160 után jól esett lazítani, úgyhogy nemegyszer mentem aztán 110-120-al, de azokon az utakon az is soknak tűnt!

Szép ez az ország!

Na, de most már ontopic:
Gondolkodva a dolgon, hogy miért lehet alu l.kerék:
Ha már nagyon le lenne könnyítve az acél, akkor túl sokat rugózna? Ha az alut jól megszerkesztik, akkor talán nem tudja már eldobni magát, de merevebben tart? Érdekes dolog lehet, szívesen megnéztem volna a képét!

Üdv: Yasec

Előzmény: vaddiszno (36199)