0v0 Creative Commons License 2003.11.13 0 0 96
Csaknem egy év óta izgalomba tartja a közvéleményt egy kérdés, egy kérdés amibe nap mint nap óráról órára útban a vészkijárat felé jövet a bejárattól, felszállva a trolibuszra leszállva a villamosról kilépve a metróból lépten nyomon beleütközünk Miért, MIÉRT valaki mondja meg MIÉRT SÍR OTT AZ A LÁNY?

Ki ne hallotta volna ezt a kérdést és tette fel magának ezerszer és hajtogatta unalomig családi összejöveteleken, vállalati brain stormingokon, kávézóban, színház folyosóin, betegváróban, építkezési állványzaton, mozi függöny mögött….

Stábunkkal MOST ennek a rejtélynek járunk utána……

/A BUSZVEZETŐ:/

LÁTTA ÖN AZT A LÁNYT?
B(k)V: Tulajdonképpen nem. Háttal ült. A visszapillantó tükörből csak egy sállal átkötött kabátot lehetett látni, viszont annál inkább halottam veszettül ordított, egy telefonnal hadonászott, hiszti volt az már…kéremszépen.
SZÓVAL SÍRT?
BV: Inkább szírt.
HOGY ÉRTI EZT?
BV: Pösze volt. Rettenetesen pösze, ahol ült még hetekig folytak a nyálcseppjei az ablaküvegen. Sokan zarándokoltak ám el azóta is a Buszhoz, hogy megtekinthessék azt a bizonyos üveget. Meg is lett tiltva a takarítószemélyzetnek hogy lemossák…Azóta már csak könnyezőként emlegetik a járatot.
VOLTAK SZEMTANÚK? LÁTOTT MÉG VALAKIT A BUSZON?
BV: Már nem igazán emlékszem. Azt tudom, hogy nagyon esett a hó és kifejezetten idegesített a kiscsaj. Hátra is szóltam, hogy valaki állítsa le. De a srác csak a könyvét mutogatta, hogy 800 oldal meg hogy ezzel még ma végeznie kell. Mondom most biztos megint elütök valakit tudnilik már aznap délelőtt egy megvolt úgyhogy csak arra volt időm hogy az egyik hátsó ülésre dobjam és letakartam egy újsággal emlékszem az aznapiba volt benne a Columbia katasztrófa…Jó nagy cikk volt befedte.
ÚGY TUDJUK TELJESEN MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETÉT AZ A 61 PERC, IGAZ EZ?
BV: Igen rengetegen állítanak meg lépten nyomon és szegezik nekem a kérdést MIÉRT SÍRT OTT AZ A LÁNY? Mintha én tudhatnám azt legalábbis! Evégett már vezetni sem hagynak! Végezném a munkámat de hát itt dörömbölnek az ajtón hogy MIÉRT???? hát persze hogy elütöttem….. azt a lányt… Az is sírt aztán rendesen……

Előzmény: Ozagen (95)