leng333 Creative Commons License 2003.11.11 0 0 62
Szia Trvutkó!
Komáromi Kriszti vagyok. Előszőr is még mindig gratulálni szeretnék pokoli útjaidhoz, öröm, hogy végre van egy olyan ember, aki a legveszélyesebb helyekre is be meri tenni a lábát, és emellett minden korosztályt szembesít a valósággal. Főként azért írok, mert megvan az "Utolsó pokoli történetek" c. könyved, és már régóta szeretném Veled dedikáltatni + a többi kiadásodat is meg szeretném venni, köztük főként a legújabbat. Ezért szeretném, ha előre jeleznéd nekem, hogy mikor és hol lesz dedikálásod, mert sajnos egyszerűen nagyon nehéz utolérni Téged. A múlt szombati dedikálásod is ma vettem észre a XI. Bartók Béla u-i könyvesboltban, és nagyon ideges lettem, hogy én épp nem tudtalak utolérni, hogy épp nem jártam arra időben.
Másodszor azért írok Neked, mert el szeretném mondani, hogy a barátom és én nagyon sokat utazunk együtt, mi is szeretjük betenni a lábunkat különféle egyedi helyekre (pl. budai vári kazamaták, sokat utazunk Erdélyben), ezért szívesen elmennénk Vele(tek)d bármilyen pokoli útra. Ezért kérdezem: Van erre mód? vagy Mi ennek a módja?
Kérlek írj! Címem: komkriszti@hotmail.com
Ezzel zárom soraim, még bővebben elbeszélgetnék Veled, de már sok lesz a szövegem ezen az oldalon.
Üdvözlet: Kriszti