sziasztok, végre én is hazakeveredtem Bécsből:) és nekem - minő meglepetés - szintén tetszett a koncert, bár ebben lehet hogy a long island ice tea is besegített, meg az, hogy kétségtelenül nem tudok tárgyilagosan gondolkodni az érzelmi kérdésekben
szóval nekem az volt a prekoncepcióm, hogy fasza koncert lesz és ennek megfelelően éltem át az egészet az első perctől az utolsóig, bár a befejezés tényleg lehetett volna ütősebb
a think tank-es dalokkal az volt a baj, hogy a közönség nagy része nemigen ismerte őket, és azoknál jól leült a hangulat - az I've got a file on you alatt pl. csak néztek bambán többen is körülöttem, pedig nem az lett volna a dolguk, szal ez furcsa volt
(viszont ha arra gondolok, hogy mennyi nem blur hanem más együttes feliratos pólót láttam - pl. the hives, sonic youth, sőt oasis - szóval ez magyarázat lehet az előzőre: a megjelent osztrák fiatalok nagy része nem fan volt, hanem csak beugrott egy kis vasárnapi bulizásra)
az eddig elhangzottakhoz egy dolgot tennék hozzá: a koncert előtt végighallgattam az összes blur albumot, elejétől a végéig, szépen sorban, és amire a think tank-hez értem, valahogy csökken a lelkesedésem. szóval azt gondolom, hogy ha csak a tt-re koncentrálok, akkor jó album az, de a többi után - amelyek még ma is tűzbe hoznak - a think tank langyosabban hat
(természetesen SZERINTEM sőt még azt is hozzátenném, hogy nem vagyok kompetens a témában, mert csak a Parklife óta vagyok rajongó, úgyhogy korántsem értek annyira a dolgokhoz:))