efpeter3 Creative Commons License 2003.11.10 0 0 4631
uristen 13 éve:) nem is tudom asszem a bang ? klippjét láttam elöször aztán csak a she'so high-t.no meg a there's no other way-t ugy tetszett damon abban a gombafrizurával meg az alteros nézésével:)hehe a she1s so high klippjében marha idétlenül néz ki james avval a kettéválasztott frizörrel.
a leisure egy shoegazer korszak miatt lett olyan amilyen.még nem volt annyira "cizellált",mint a MLIR.az első fele egy merő elszállás a sing katarzisáig bezárolag.aztán lettek igazi önmaguk a köv albummal.Nekem az jelenti a csúcsot.nem is tudtam hova tenni az uj hangzást,de tökéletes volt.nem érzek rajta egy csepp slágerizt sem,és ekkor még nem volt szó britpop cimkéről sem,valahogy az egész egy időtálló dolog (legalábbis ugy érzem)stilus behatárolás nélkül.
aztán jött a britpop korszak a szintén félig tökéletes parklife-al(meg az utolag maguk által bevallotan nem sokra becsült girls and boyssal),meg a gyengécskébb great escappel.ekkor jöttek rá,hogy váltani kell. meg végül ez a kisérletezős borusabb idők.Végül a think tank.egyértelmű,hogy damon uralja az egész zenekart(rowntree,és alex nem nöttek fel damonhoz kvalitásban) valószinűleg ezért is olyan egysikubb a hangzás,meg ezért lépett meg graham is,bár erről nem sok infom van.
Nem is tudom ugy érzem,hogy csináltak egy másfél tökéletes albumot,és a többiben nem tudták kiadni magukból ami bennűk rejlett.találgatni lehet mi az ami miatt ez nem sikerült.Olyan ez az egész,mintha a nagy keresésbe belefáradtak volna féluton,és nem mentek volna tovább.
Azért nagyon szeretem őket,de hiányérzetem van az elmaradt fejlődés miatt.
Előzmény: Szőrös (4618)