majola
2003.11.10
|
|
0 0
218
|
Egy csomó mindent nem beszéltünk meg!
Pl a Mogyoródi utat sem, de azt mostanra csak megtaláltad:).
Még azt szerettem volna megkérdezni, hogy szerinted ha önállóan hagyom a kutyát keresni, hagyjam hibázni, tehát túlmenni a gombán, hogy majd korrigálja magát egyszer, vagy olyankor inkább lépjek közbe? Most hogy így leírtam, azt hiszem egyszer már volt ilyen kérdésem... De azóta is bizonytalan vagyok ebben. Ti. Mazsinál sajnos nem mindig tudom hogy most éppen túlment véletlenül, vagy pedig pontosan tudja hogy ott a gomba csak éppen fontosabb dolga van... Pl hogy szórakozzon velem. Eddig eléggé irányítottam, nem hagytam túlmenni- így viszont nem nagyon haladunk. Egyszerűen próbáljak megbízni benne, vagy...? A másik. Légszimattal el tudja kapni a gombát, vagy csak a földet szimatolva véletlenszerűen fog szagot? Én mindig szimatolásra bíztatom- lehet hogy ezt sem jól teszem. És végül: meg kéne tanítani valami rendszerre, hogy ne ész nélkül keringjen (mondjuk egyenes vonalban megyünk és jobbra-balra elküldöm), vagy menjen csak, majd ő tudja hogy mit csinál? Hát, egyelőre ennyi... És még egyszer nagyon köszönjük a gombácskát!:)
Üdv Tangua. A farm engem is nagyon érdekel! |
Előzmény: gombavadász (215)
|
|