lakivili Creative Commons License 2003.11.10 0 0 4669
Szasztok!

Olvaslak Titeket, de mivel eddig semmi komolyabb baj nem volt a talicskával, ezért nem írtam a fórumba, amúgy részvéttel és örömmel olvastam boszi és diesel canossajárását és a probléma-megoldódását.
Oszt szóval: tennap először lemostam az ótót (szept 30-i üzembehelyezés: jó ótvar vót mán...), óvatosan, bár nem szivaccsal, de jól sikerült, szebb volt, mint amikor Ali-Csorbadzsi keze alól kiekrült...
Hazajöttünk az anyósjelöltéktől (kb 30 km), oszt mielőtt a garázsba álltam vóna be (a működő motor mellett nyitottam ki a garageajtót) hallám, hogy alapjáraton valami diszkréten berezonál a hűtő környékén. Röktön felnyitom a gépháztetőt (: eredmény:hangosabban hallottam a rezonanciát:)), megmozgattam egy két kábelt (ennyire futja a szakértelmemből) de a zaj nem múlt el. Megnyomtam a gázpedált, akkor már nem hallottam a zajt, visszaállt alapra, újból diszkréten előjött. Oszt hagytam úgy..., ma mindjárt megyek vele egy kört, remélem az idő meggyógyítja, s remélem nem az ótómosás okozott irreverzibilis rongálódást nekije.
Kívánom, hogy mindenkinek ilyen jellegű legyen a legnagyobb porblémája! :)
Csőztök!