Nekem az jutott az eszembe a kerítéssel kapcsolatban, hogy fogok kérni rá egy kaput, mint amilyen az A épület nyugati csücskénél van. Remélem, megoldható.
De jó, hogy voltatok kint a háznál! :) Nekem nem jött össze, délelőtt siettünk, aztán visszafelé meg már olyan sötét volt, hogy nem volt értelme kitérőt tenni. Azt nem nagyon értem, hogy miért áll már több, mint egy hete ugyanúgy a tető. Van, amikor megnyomják a munkát és mondjuk két hét alatt befedik a G épületet teljesen, aztán meg most áll a dolog. Lehet, hogy a G-n dolgoznak? Nyilván más vakol és más ácsol, úgyhogy az nem lassíthat.
Ezen már én is gondolkoztam. Valószínűleg nagy autóáradat lesz. Már most is tele van az A előtt a parkoló, pedig csak a nézelődők meg pár építésvezető áll oda pluszban. Mi lesz, ha 90 családdal több lesz?!
Az emlegetett A épületi szomszéd mesélte, hogy nekik is kezdték a 2,5 milla egy összegben ajánlattal, aztán az építkezés közben lett ez már 2 milla, aztán részletfizetés is előkerült. Szerintem még az A-ban sem fogytak el a parkolóhelyek, remélem, érdeklődés hiányában megy majd lefele az ár.
Egyébként mi a konkrét ajánlat a lízingnél?
Érdekes, hogy a múlt héten foglaltátok le a lakást! Amikor mi jelentkeztünk, akkor a Bea azt mondta, hogy az már elkelt. Ez volt júliusban... Lehet, hogy lelépett a vevő?