Kedves Sshfan,
Van egy olyan erzesem, hogy neked kisse ingatag az idegzeted. Nem ertem, hogy miert kell ekkora es ilyen idetlen kirohanast rendezned.
Egyebkent meg majdnem total egyet is ertek azzal, amit a gyanusan alacsony arakrol irsz, csak azert megsem mindig van teljesen igy a gyakorlatban.
Egyreszt a Kartagoval a botrany a nyari csucszezonban volt, megpedig az, hogy az utasokat nem abba a hotelbe vittek, ahova befizettek, hanem egy kozvetlen tengerparti szalloba helyeztek oket at, ami ugyanolyan kategoriaju volt. Ez az utazasi szerzodesben is benne van es barkivel elofordulhat, ezen felul nem felteltlenul az iroda hibaja, lehet a hotel management-e is!
Ezen kivul amin meg erdemes lenne elgondolkozni mindenkinek aki szidja a Kartagot, az az, hogy nezzetek meg, hogy mekkora forgalma van a cegnek, es hany utast szallitanak ki havi vagy akar eves szinten, es erre hany reklamacio jut?! Lehet, hogy nagyon alacsony szamot kapnak igy, elkepzelheto, hogy joval dragabb es jobb nevu irodaknak, sokkal magasabb ez a mutatoszama! Ez kb olyan, mint amikor valaki okoskodik, hogy az ausztral Qantas a vilag legbiztonsagosabb legitarsasaga, mert meg nem zuhant le gepe soha, miota uzemel. Igen, ez igy van, de akkor mi van? Nem jelenti azt, hogy a legbiztonsagosabb, ugyanis, relative nagyon keves fel es leszallast vegeztek, pl egy american airlineshoz, vagy unitedhez, vagy british airways-hez kepest.
Ugye erted, hogy mire celzok.
Ezen felul, meg honnan veszed, hogy ilyen komoly problemak voltak/vannak az irodaval? Tapasztaltad szemelyesen, vagy pedig a sajtobol ertesultel rola. Ugyanis, amit a berenc, szemet bulvarsajto, meg jonehany, magat mertekadonak tarto napilap osszehord, az nem tekintheto mervadonak, hogy az Rtl klub, meg a lenin tv /TV2/ hiradojarol ne is beszeljek. Az nem jut eszedbe, hogy ezek az ujsagok, a konkurens utazasi irodak anyagi osztonzesejert cserebe, barmilyen hazugsagot leirnak?
Nekem semmi kozom a Kartagohoz, nem is utaztam meg veluk, de azert ezeken a dolgokon el lehetne gondolkozni, mielott szidja oket mindenki. Nekem tobb ismerosom is maradektalanul elegedett volt veluk, semmi gond nem volt az egadta egy vilagon. Sot egy masik ismerosomek a Medinaval utaztak, ami joval dragabb tuneziaba, egy 5*os hotelbe, es a leglelakottabb, oroszoktol hemzsego szarnyban helyztek el oket, egy markas hotelben. A nyaralas vegen mikor egy masik szobaba bementek, ahol szinten magyarok laktak, rosszul is lettek, hogy mennyivel jobb ez a szoba, mint amiben ok 2 hetet toltottek...
Meg az irodakra annyit, hogy szerintem a legjobb iroda magyarorszagon a Tensi, csak hat szo szerint horrorisztikusak az araik.
Ami a furdest illeti, illetve a korallzatonyokat, nekem ugy tunik a kirohanasod, mintha Sharm El Sheikhre csak az utazhatna, aki buvarkodik, egyebkent mindenki mas alsobbrendu legy, aki nem feltetlenul szeretne draga penzert a viz alatt bameszkodni a halakat.
Engem rohadtul nem erdekel a buvarkodas, 5perc snorkelling untig eleg szamomra, sot a baratnom sem buvarkodik hal' Istennek, pihenni szeretnek menni, meg kikapcsolodni, meg normalisan furodni a tengerben. Az a velemenyem, hogy joparan vagyunk igy, ezert gondoltam, hogy megemlitem, hogy Sharmon nagyon sok helyen, nagyon nehez a furdes, amit az utazasi irodaban is megerositettek.