Goszi777 Creative Commons License 2003.11.08 0 0 396
Szia,
Epp ma voltam benn a Kartagonal, az Astoria uzlethazban es eleg hosszasan elbeszelgettem az egyik arab fickoval, aki ott volt.
O mindenkeppen Sharm El Sheikhre probalt rabeszelni Hurghada helyett, azert, mert az egesz hely szerinte sokkal ujabb, nyugatiasabb, rengeteg bar, etterem, uzlet, Vaci utca szeru setaloutca van Naama Bay-ben. Azt mondta, hogy sok ember szerint mar-mar giccses, nagyon mu az egesz. A szallodak magas szinvonaluak, jobbak, mint Hurghadan, de viszont azt mondta, hogy idegesitoen sok a bunko orosz, aki a svedasztalnal szo szerint felloki az embert. Mondta, hogy vannak olyan utasok, akik ezert nem hajlandok sharmra menni, mert tove van oroszokkal, heti 30! charter gep megy a ruszkiktol.
Ami a Sharming Inn-t illeti, azt mondta, hogy nem rossz a szalloda, nem egy luxus hotel, nem is vadi uj, de 39e forintot nagyon, de nagyon meger es semmi nagyobb gond nics vele.
Ami a szervezest illeti, szoktak a Kartagos idegenvezetokkel problemak lenni, de igazabol ez kit erdekel? Kimesz a repterre, atveszed a jegyet, felszallsz a gepbe, beszallsz a sharm el sheikhi repteren a transzfer buszba, ami elvisz a hotelbe es kesz. Egy szep szobat kell kerni, szerintem ha adsz a recepciosnak 10 USD baksist, tuti, hogy jobb szobat ad, egyiptomiak penzert mindent megtesznek.
A gep nem Malev, hanem Travel Service. Nem ultem meg rajta, de nem egy teljesen ismeretlen tarsasagrol van szo, egy B737-essel repulnek, szerintem egy nyaralashoz tokeletesen megfelelo, lezuhanni tuti nem fogtok:)
Gabor
Előzmény: Valve (395)