DanAbnormal Creative Commons License 2003.11.07 0 0 4582
Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, h. van-e itt a fórumon, aki még mindig szereti a Blur-t és tetszik neki a Think Tank?
Őszinteén szólva szomorú vagyok, h. a Blur topicon olyanok elhangzanak, h. romlik az együttes színvonala, stb. Akkor nem kell hallgatni. Persze mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét.
De szerintem a Think Tank ugyanolyan szuper album, mint a többi. Csak más.
Milyen lenne a világ, ha 10 év múlva is ugyanolyan számokat játszanának az együttesek?? Aki egy kicsit is ért a zenéhez, az tudja, h. egy album mindig fémjelzi egy időszak hangulatát. A Think Tank pedig már a 21. század hangulata.
Egy olyan tehetséges zenekar, mint pl. a Blur, érdeme pont az, h. ennyi éve képesek megújulni, fejlődni. És ez igaz más nagyon jó bandára, pl. R.E.M., U2, Depeche Mode, Radiohead, stb.
A Parklife óta már eltelt egy kis iső, nemde?Elég gáz lenne, ha Blur még mindig a Britpop-nál tartana, hiszen annak már jó ideje vége van. :) Nem is beszélve arról, h. egy igazi művész azt "írja meg", ami a lelkében van, és nem azt, ami "trendi és slágeres". Az a Britney Spears...
Remélem, h. olyan emberkék is jönnek a bécsi koncira, akik tudják értékelni az igazi zenét.
Mondom, ez csak az én véleményem, de kivi vagyok a Tiétekre is! Ki ért ill. nem ért velem egyet?
P.S. A Good Song klippje pedig szerintem egyszerűen... jó.