attila.huszar Creative Commons License 2003.11.07 0 0 4603
Ja és még valami Boszinak és Diesel_uberalles-nek.
Szerintem korai még azon gondolkodni, hogy hogyan lehetne megszabadulni az eddig nagy becsben tartott új autótól. Én tíz évig voltam egy szórakoztató elektronikai szervíz vezetője. Számtalan esetben találkoztam teljesen elkeseredett ügyfelekkel, akiknek már a tizedik szervízt járta meg a készüléke és még mindíg ugyanaz volt a hibája. Miután nekünk sikerült megjavítani a cuccot utána évekig semmi probléma nem volt a készülékkel és a tulaj boldog volt, hogy megtalált minket. Azt akarom ezzel mondani,hogy csodák nincsenek, több ezer Thalia fut az utakon hibamentesen, ebben a fórumban is csak ti ketten "fogtátok ki". De mit is jelent ez tulajdonképpen? Az autó meghibásodott és az eddig Ladákat javító 22 éves pályakezdő, akit az alacsony jövedelemigénye miatt alkalmaznak nem tudja megjavítani a hibát. Tehát szerintem nem az autóból kellene "jól kiszállni" hanem meg kellene találni azt a szervízt és azt a szakembert, aki képes megjavítani a problémásabb hibákat is. Egy nagyon jól eltalált motor az 1.4 16V. Évekig jártam egy Megan-nal, amibe ilyen motor volt.
Szerintem ne adjátok fel! Keressétek meg a megfelelő szakembert!