Szeles Creative Commons License 1999.05.08 0 0 21
offtopic
van köztetek pár gépámító. hogyan lehet az, hogy az e-mailprogramom működik, de a netscape azonnal visszadob azzal, hogy a kiválasztott szervernek nincs dns bejárata vagy mi. lehet az, hogy az itteni szolgáltatómnál nincs rendben valami? (más hozzáértôk szerint minden beállításom rendben van.)
offtopic off

szása a tilosban egy órát játszott, az ottlevôknek nagyon tetszet. a royalban nem tudom mennyit játszott, mert én is csak a végefelé értem oda. a hozott lemezek miatt a határon szokásos menetrenden kívüli szívatás órákon át, holott minden rendben volt és minden elô volt készítve. talán most az volt a baj. na szóval nem sokat láttam a szasából. mindenesetre megosztott volt a vélemény. volt, aki azt mondta - és palotai ujra megerôsítette - hogy nála jobb dj még nem járt magyar földön, de volt olyan is, aki kifogásolta a sok breaket. (ugy játszott szoakása szerint, mintha ott elt volna az mc.) neki tetszett, meg volt elégedve, azt mondta sokat fejlôdött a közönség alkata és zenei ízlése is. rengeteg uj dubplatet hozott (még a repülô indulása elôtt 70 perccel is ott volt a maurizio féle dubplate &mastering studioban berlinben.) azt mondta, hogy jól esett neki, hogy pont az az uj darabja jött be legjobban a népnek, melyhez a legjobb reményeket fűzte és ez igazolta is. sajnálta, hogy nem tudta hozni az mc-t és nem is akar többet nélküle elmenni sehova. azt mondta, inkább lemegy a gázsijával még lejjebb. július 24.-én jön megint. akkor valami szabadtéri buli lesz, a hyperspace partykat szervezôk csinálják. szerintem a hely nem is olyan rossz. ha ez berlinben vagy londonban lenne, akkor mindenki be lenne szarva tôle, hopgy milyen jó. ha nincs semmi, az a baj. ha van valami, akkor meg az. amig volt lemezboltom és mondjuk ot volt a depeche mode akkor elérhetô 19 maxijából 18, akkor tuti a 19.-et keresték egy nap huszan. melegben jeges sör, hidegben grog. a négerek milliárdokat adnak ki hullámos hajuk egyenesítésére, a barom fehérek milliárdokat a dajerolásra. miért nem jó sose, ami van. értitek?
kaíza: megnézzük a helyet a következô hétvégén.