ercsibe Creative Commons License 2003.11.07 0 0 393
A halakról és a korallokról amit írsz, az mind igaz. De ahogy írod... Ugye te is tudod, hogy nem erről szól a fórum? Én búvárkodni mentem, és baromira nem dörgölöm senkinek oda, hogy a világ 2. legnagyobb vízalatti nemzeti parkjához a korallok és a halak miatt megy valaki. Mert ílések és pofonok.

A Kartagoról meg tényleg baromi rossz hírek keringenek. És valszeg igazak is, mert tényleg létezik az anti Kartago honlap, illetve utazási lapok fórumain külön rovatai vannak, hogy milyen szar. De akkor se hurrogj már le valakit!
Repjegy: Egy charter repjegy ára (átlagot mondok, erős szórás, szóródás van köztük) 10-12 ezer Ft (amennyiért az irodák megveszik a légitársaságtól) -lévén nem tartalmazza a marketing, sales, és egyéb toronymagas költségeket. A légitársaságnak mind1, hogy mennyire van tömve a gép, mert így is úgy is megkapja az árat. Az iroda, meg hogy csökkentse az árakat, nem kér ennyi és ennyi személyzetet, menüt csak olcsóbbat, no video esetleg, no rádió stb. Szóval a repjegy bőven kijön a 40.000 Ft-ból. Az egyiptomi szállásárakat is ismerjük, tehát még így is nullszaldó felett vannak. (Bár nyilvánvaló nem ez az üzleti céljuk)
Bocs, nem nekem címezted, de ez a stílus nem ide való...

Előzmény: sshfan (392)