Prof Creative Commons License 1999.05.08 0 0 61
T. Torban!

Egyiket sem ismerem, de...

1. A csatlakoztatás lehetősége csak akkor áll fenn, ha beszerezhető hozzá a két kütyüt összekötő kábel. Ha van ilyen gyárilag, akkor nincs gond.
2. Nagyon meg kell nézni, hogy a Psion GPS kiszolgálóprogramja (térkép?) milyen. Ami még ennél is fontosabb az az, hogy hogy képes a GPS-szel kommunikálni (hogy viszonyul a GPS saját protokolljához, illetőleg mennyire precízen követi az NMEA protokollt).

A Psion 5 most szerintem a legjobb PDA-k egyike a piacon, a Magellant én személy szeirnt nem igazán kedvelem, mert nekem nagyon nem állnak kézre, de tudásban nagyjából a Garminnal, Eagle-lel stb. egyeznek meg, mert a belük lényegében ugyanaz.
Ja! 3. Ha kocsiban akarod használni, nagyon meg kell nézni, hogy a Magellanra lehet-e külső antennát rakni (ha nem, akkor feleltsd el!).

Amúgy meg... Nézd meg a program doksiját, írd ki belőle a támogatott GPS-ek listáját, nézd meg, hogy melyikhez kapsz kábelt, aztán nézz körül a forgalmazóknál, hogy hol a legolcsóbb... Garanciális háttér sehol sincs, mindenki küldi ki Svájcba/Nagy-Britanniába...

Ez így segített? :-)

Prof

U.i.: For All! Ezt lessétek meg. http://www.magellangps.com/
Az eddigi legszebb GPS link... :-)

Előzmény: torban (60)