Soundkey
1999.05.07
|
|
0 0
246
|
Sziasztok!
Régóta figyelem a listát én is nagy SW rajongó vagyok. Moziba legalább 100x (/ rész) láttam annak idején. Videón is megvan stb......
Pedro870 + mindenki:
A klasszikus trilógiáról annyit ,hogy a három rész úgy jó ahogy van. Nekem speciel a Jedi Visszatér ugyan úgy tetszik mint a többi (bár az ewokokat én sem kedvelem) . Azért egy érdekes dolgot mondanék. Amikor a Csillagok háborúját először láttam még olvasni se tudtam de nagyon tetszett. :-).... Jött a Birodalom visszavág (szinkronizálva) ,teljesen belezsongtam a SW kultuszba. Aztán jöttek a hírek, hogy megjelenik még egy rész...........Ekkor már 11 éves voltam (kb.) és a barátommal nagyon nagy izgalommal vártuk a „folytatást". 10-11 évesen már felfogtam ,hogy George Lucas egy univerzumot teremtett. A felismerés meg a következő rész „láza" miatt a Jedit úgy vártuk mint a messiást. Mikor bemutatták ez a rész tetszett a legjobban!!!
Eltelt néhány év, de trilógiára mindenki emlékszik. Mikor „híre" ment hogy Lucas megcsinálja az előzményeket MINDENKI ( SW rajongó, fanatikus ,férfi, nő....mindenki) felkapta a fejét! A SW univerzum tökéletessége ( + a várakozás az előtrilógiára ( ugye már régóta szó van róla )) miatt lesz legalább ugyan olyan ,de inkább sokkal nagyobb siker!
Nem kell félni . Véleményt ,majd akkor mondok ha láttam a filmet.
Különben is jó kritikát ritkán hallani.
Jack Slater:
Avval ,hogy árulod cd-n két nappal a bemutató után a Phantom Menace-t MINDENT elrontasz!
Tessék mindenkinek megvárni a szeptembert és becsücsülni egy jó moziba. (dolby digital surround ex minimum :-))
Egyéni véleményem még ,hogy május 19.-e után itt ,ezen a listán senki ne írjon a filmről. Szóljatok ha nincs igazam.
Soundkey
|
|