Moonchild Creative Commons License 2003.11.03 0 0 849
Nahát, trükklövés volt dögivel a hétvégén a jurószporton. Megint (hatodszorra) a lengyel Bogdan Wolkowski nyerte, ha jobban belegondolok (nézői ill. látvány és élvezeti szempontból), szerintem nem teljesen megérdemelten; sorról sorra ugyanazokat a trükköket csinálta végig, mint a korábbiakban (pl. tavaly), és ráadásul nem is mindegyik bravúr sikerült elsőre. A dákógúlát persze továbbfejlesztette; 3 dákó csücskén magasba emelte a feketét, "sátrat emelt", idén viszont a gúla tetejéről kilőtte a sarokzsebet (!)(vagy 4-5-ször felpattant a golyó, míg célbaért). Híres hiper-masszéja csak harmadszorra sikerült (amikor emelkedő dákó-síneken felfut a fehér az erős kontra-forgató miatt), tavaly ezt elsőre megcsinálta... szóval, nem tudom.
Ha én lennék a T. zsűri, idén már megadtam volna Fabio Petroninak a kupát. Az a teljes asztalt kihasználó 4golyó/4lyuk lövése, ahol ráadásul enyhe csavarral jut át a piros-falanxon a fehér, na, az csodálatos volt... plusz a dekázós szám a végén! Az a fickó egy kész mókagyár (és a pool-világranglistán sem utolsó), szóval végül, a dékázgatás után, az asztalról lerepülő fehéret egyből "lábra vette", kb. 30-40-et dekázott vele, majd fordulva egyet, egy ollózó lövéssel újból az asztalra rúgta (igaz ez a művelet már nem egészen sikerült). Ám ezután, újból megpróbálva, egy laza rúgással posztóra küldte a fehéret, s belőtte a kéket... Ronaldo és a Snooker :)
Nem utolsó sorban Parrott igen precíz volt, de inkább 'old school' gyakorlatokat mutatott, gépiesen működésbe hozta a gömbök fizikáját; a ronfordi vézna, Davis mester, inkább csak szófodulataival szórakoztatta a közönséget... Igaz ő már bezsebelt egy pár díjat; neki már minden könnyed jutalomjáték.
Jó Játékot:
Moonch