szomi_szomi Creative Commons License 2003.11.03 0 0 27
Az első ütem használatbavételije jogerős lett. Az építtető, nekem legalábbis biztos és tudtommal mindenkinek, maradéktalanul kifizette a kötbért.
Alakult egy cég a közös képviseletre. A társasházi alakuló közgyűlés még nem volt meg, így nem tudok közös ktg.-et mondani. Tömbbiztosítás már van. A lépcsőházakat is takarítják. A parkosítás úgyahogy rendben van.
A fűtés a mi lakásunkban nagyon tuti. Egy kivételével az összes radiátort le kellett zárnom, hogy ne legyen túl meleg. Viszont a központi termosztát úgy tűnik nem működik jól (nem kapcsolja le a fűtést).

A 2. 3. ütemet gőzerővel építik. Viszont a második ütem első felének tudomásom szerint már kész kéne lennie, de még legalább 1-2 hónapnyi munka van rajta. Szóval csúszás továbbra is van SZVSZ.

Ja és a 3. ütem külső fala mégiscsak Porothermből lesz. A honlapon is kijavították.

A honlapon egyébként szerintem rajta vannak a műszaki információk.

A Fehérvári-Prielle sarkán letaroltak két telket. Vagy lakóház, vagy iroda, vagy mindkettő épül majd ott. Ez abból a szempontból jó, hogy a környék ezen része rém gusztustalan, elhagyatott és ijesztő volt. Szóval annál ami volt csak jobb lehet.

Összességében az árérték aránnyal elégedett vagyok. A csúszásért anyagilag kárpótolt a kötbér meg a részleges rezsimentesség. Viszont a csúszás miatti a sok idegeskedést és szorongást csak nehezen tudom elfelejteni.

A típusszerződés ... hmmm ... khm,khm ...hangsúlyoznom kell, hogy nem vagyok ügyvéd szóval amit leírok az csak a laikus magánvéleményem. Szóval szerintem rosszabb mint az elsőütemé, de az első ütemé sem volt túl jó. Sajnos ebből a szempontból elég siralmas a helyzet a magyar újlakáspiacon. Próbáljatok meg minél többet javítani a szerződésen _saját ügyvéd_ segítségével.

Előzmény: Tulip90 (25)