munin
2003.11.02
|
|
0 0
518
|
Nem tudom már melyik topicban, de valaki azt fejtegette, hogy ilyen-olyan családi problémák miatt úgyis visszaesnek egyszer a Williams testvérek. Akkor azt írtam, hogy ilyen ok miatt sose essen vissza senki, ráadásul más teniszezők így szerezzenek sikereket, hogy ők ilyen okok (családi) miatt (tehát nem sérülés csak önmagában, de Venusnak a gyomrával van gond)nem tudnak játszani. Bár az a valaki (nemtom már a nevét), szerintem úgy gondolta, hogy játszanak ők, csak nem jól és kikapnak. Na szerintem ez azért nem lesz! Ennyi idő után nehéz lesz visszatérni, talán a szorosabb meccsek el is mehetnek, de reménykedem, hogy eredményesek lesznek a közeljövőben is (persze jövőre "Lindsay-verés" nem lesz mwegbocsájtva, belga annál inkább :o))
Azért szívesen megélnék úgy jövő júl-aug körül egy hatalmas belga visszaesést is!
Visszatérve a "visszatérésre". Lindsay ugye 2002-ben kihagyott 3 GS-t és 7 hónapot. Három döntőt játszott (egyet nyáron és kettőt ősszel), ahol nagyon szoros meccsen kikapott, olyan teniszezőktől akiket azon a döntőn kívül akármikor megver. Szerintem hosszú kihagyás után valahogy "újra meg kell tanulni nyerni", bfejezni a meccseket. Remélem ez a Will.-nek menni fog, főleg a belgák ellen. |
|