Üdvözlet. Látom, senkit sem hozott lázba az új topic. Na nem baj, ha már beindítottam, járok ide dicsőíteni.
Szóval, azon kívül, hogy szerintem ez egy szuper könyv, nagyon tetszett, hogy ez az egész farkasosdi nincs eldivatozva. Úgy értem, a szereplők, mármint a farkasszereplők nem csak a farkas-oldaluk jó tulajdonságait kapták meg, mint a majdnem-halhatatlanság, erős, stb, hanem a kevésbé vonzó részeket is. Pl: étkezési szokások (csúcs:szendvics előállítása hússzelet, zsír és telföl felhasználásával), az otthonuk)amit nem takarítanak sose), meg hogy lépten-nyomon egymást gyilkolják, és azért nem élnek együtt a saját családjukkal sem, nehogy hirtelen felinduásból szétmarcangolják egy szüléiket:)
Bocsánat a sok elütésért, nem otthonról netezek. (Ebből adódóan mindig sietnem kell)
Hadd írjam még ide, hogy közben kiolvastam a Harry Potter 3. részét, és nagyon muris, mert abban van egy vérfarkas tanár a varázslóiskolában, aki pont fordítva éli meg az átváltozásait. Mármint, igazából küzd az átváltozások ellen, és ha az mégis megtörténik, akkor minden emberre veszélyes. Tök jó volt ezt pont most olvasni, és összehasonlítani ezzel a könyvvel.
Kösz a figyelmet.
M.H.