majola Creative Commons License 2003.10.31 0 0 183
A tiéd, nálam csak kidobódik egy idő után.:)
Szerintem ha a kutya már tud keresni, bármit, nem gond. Szólt az amatőr... De komolyan: a spánielem 13 éves, szegény már nagyon rossz állapotban van de amikor még egy másik kutyámmal sajtival gyakoroltam a kerestetést, és utána kiengedtem őt a kertbe, hajszál pontosan lekereste az összes helyet ahol sajti volt korábban. Vele fénykorában labdát kerestettem úgy, hogy elfektettem valahol ahonnan nem látott, bevágtam a labdát egy áthatolhatatlan tüskebozótba és elküldtem érte. Mindig megtalálta... Sajnálom hogy akkor még eszembe sem jutott sz.gomba. Bellával (öreglány) az a probléma hogy baromi lelkes, felpörög és ész nélkül keres. Összevissza, túlszalad, elfárad mert 20-szor jár be egy helyet... És mindkét oldalt műtött a csípője tehát komoly igénybevétel szóba sem jöhet. Ezenkívűl a pontos jelzésre kell megtanítanom mert az neki nem megy. Tegnap a lakásban keresés jól ment, miután sikerült megmagyaráznom hogy mi a fenét is keresünk...Mazsol még nem kapott szárnyakat tőle de nem úgy képzeltem hogy egyszerre kereststek velük hanem ha látom hogy Mazs idétlenkedik elfektetem és kereshet a Bella. Ha egyszerre keresnének Bella még dekoncentráltabb lenne mert fél szemmel mindig a Mazsit lesné...
Kérdés: tudnál irodalmat ajánlani gombákról? Kezd kínos lenni hogy nem értem amit Naish-sel beszéltek.
Előzmény: gombavadász (178)