Rég pofáztam már... ;o)
Mallory(8000): Rosszul emléxel.. Az ASPI-t mindenképpen érdemes minden vinfosra feltolni...Az xp-hez ráadásul az SP1-et is fel kő tónyi, hogy az újabb írókat felismerje az oprencer.
Ingyenesen letöltheted a www.nero.com-ról az 5.5.10.54-et. Azzal biztosan más sebességet is ki tudsz választani.
pityim palko: Nero-val DiscCopy-val a legegyszerűbb a multimedias audio-kat átnyomni. Ui. így mindegy neki, hogy hány szessön van a cödön. WMA: ha újabb kodekkel van enkódolva, mint ami a rendszereden van, akkor kaphacc ilyen üzit. A legeccerűbb megódás: tedd fel valamelyik K-Lite pakkot, és utána a wma-pluginnal már menni fog... Talán... Bár nem vagyok valami nagy vélemennyel a wma-ban kódolókról... Értelmesebb formátumok tömkelege létezik... ;o)
horika_(8035): ASPI van fenn ? 4.60.1021-es ? Én azt is megkérdem: tud adatot olvasni, OK, de grebbelni is tucc vele audio-cödöt ? Millen oprencert hasznász ?
tomshowyer(8051): Jó reggelt, ébresztő, az álomnak vége ! :o) Komolyan. Csak akkor csináhatod eztet, ha xp/2k van fenn azon a gépen, amin olvasni akarod . A Nero-éktól leszedhető easyreadwriter-t kő telepítnyi, hogy ha másfajta vendózón karod olvasgatnyi.
Írni ? Attól függ melyik íróprogit preferálod. Ha a Nero-t, akkor az InCD-t tedd föl; a másik elterjedt (és szvsz határ sz@r..) a Roxio DirectCD-je.
Lezárni a klasszikus értelemben nem tudod, mert spéci UDF-es fájlsziszt használ, nem ISO9660-at, mint a "normál" adatcödök. De nincs is rá szükség, ha van reader-ed, vagy az opszisz natíve támogassa.
Leadfoot: lásd a pityim palko-s részt...
bazalo(8054): A monitorkikapcs nem, a másik kettő igen. Minden ami a procit hajtya, az audio/video-tömörítéseidet lassíttya; minden ami a vinyót hajtya (amin az írandó cucc van), az az írást baztattya. A víruskergető mindkettőt, a shield-je csak a procit egy kicsit. Szvsz ne kapcsold ki, csak arra figyejj - amit nicko is írt - , hogy a sedulozott totál keresés ne induljon be. A memória egy bizonyos szint fölött gyarkorlatilag érdektelen (pölö win98 256 megával, xp 512-vel).
dmerk(8057): Ne fájl módban, hanem lemez módban indíccsad ! :o)