Sziasztok!
Előre jelzem, akinek elege van a panaszkodásaimból ne olvassa tovább, bár a történet érdekes.
Tegnap reménykedve vittem egy újabb szervízbe a kocsit ott hátha tudnak vmit csinálni végre vele. A kocsi a megérkezéskor produkálta a problémát (fordulatszám ugrál le-föl, a szervízes megnyugtatgat, hogy ők megcsinálják, hisz a probléma adott. Itt végre adnak csere autót :), reménykedés hatalmas. Ma reggel hívnak, hogy az autó kész, de nem találták a problémát, és a szmgép sem regisztrált semmit, vissza Szegedre, az autó megy, megállapítom, hogy tényleg jobb a Thalia, mint a csere Twingo. Du.indulás haza, gyerek hátul, semmi jel a problémára, és egyszercsak menet közben a MOTOR LEÁLL! Még szerencse, hogy nem értünk ki a kamionokkal teli főútra, és, hogy nem előzésben voltam. Bele sem merek gondolni. Telefon az assistance-nak,mivel nem indul újra a kocsi, jó 40 perc múlva ott vannak, gyerekkel szétfagyunk, assistance-s (Autóklub!?) írásban igazolja, hogy a probléma fenn áll valóban. Jelenleg bent áll a szegedi Renault szervíz udvarán, és talán holnap újra reménykedhetek. Félek, hogy ez továbbra is remény, de mostmár kijelentem, a kocsi életveszélyes! Bocs, nagyon mérges vagyok!!! Ennyi