ANTIpc Creative Commons License 2003.10.29 0 0 803
Thx a valaszokat!

Amikor regisztrálod magad ez egyik pontnál két lehetőség közül választhatsz, egymás mellett van a két lehetőség, el sem lehet téveszteni. Az egyik az amikor megadod a bankkártyaszámodat, s akkor rögtön küldik emilben a regkódot, a másik lehetőség, amikor nem kell megadni a bankkártyaszámot, hanem a postai címedre küldik el a regkódot. Ezért érdemes valós címet megadni.

Igen, en is ezt olvastam itt, de ez sajna nem valtoztat azon, hogy nem latom hol van ilyen :(
Jol atneztem, lehet, hogy vak vagyok, de mar par orat tokoltem ezen az egeszen, es semmire nem jutottam. Az elso oldalon vannak a szemelyes adatok, cim, meg ilyenek, a masodikon egybol azzal indit, hogy adjam meg a kartyaszamom, vagy adjak meg masik mail-cimet, semmi mas nincs.
Ha ranyomok a folytatasra, akkor visszadob ide, es kiirja mit kene csinalnom meg elobb.
Nem tudom mi lehet, ha nem vak vagyok, akkor csak arra tudok gondolni, hogy a sok visszaeles miatt valtoztattak a regisztracion, es nincs mar ez a postan kuldozgetos dolog.

Ha nem ingyenes email címet adsz meg akkor semilyen bankkártya számot nem kér.

Na igen, csak hogy en olyat nem akartam csinalni (de megis az lett), mert nem az en nevemen van a net, es ebbol adodoan a mail-be bele tud nezni mas is, amire kisse allergias vagyok. Remelem lehet kesobb valahogy valtoztatni a mailcimet, nem szeretnem mindig egyenkent torolgetni a leveleimet.
Es mivel ez nem az en nevemen van, hanem masodlagos cim, ha mas lesz a neteleresem, akkor valahogy meg kene valtoztatni az ebay-en, hogy erre a cimre tobbet 1 level se jojjon...remelem lehet ilyet.
Ja, gondoltam akinek sikerult olyan cimmel regelnie, ami ingyenes, es elfogadja az ebay, az leirhatna melyik az a szolgaltato, talan azt mindig elfogadja, nem csak egyszer jo, egyszer nem...bar nekem szerencsere mar nem kell.

hxm es szilvasij: azt meg szabad kerdezni milyen modon fizettek? :)