Nem csesztetek el semmit, a gyereknek KELL a varazslat, a magia, a fogtunder.
Pont a napokban gondolkodtam azon, milyen vacak lehet neki, kicsi es gyenge es ezzel mar tisztaban is van. Mostanaban allandoan az erejet fitogtatja, o megved engem a gonoszoktol, mert o erosebb mint en es erosebb mint a gonoszok es erosebb mindenkinel es o egy szuperhos. Ugy nez ki, az urhajos korszakot lezartuk. Pedig allitasanak igazsagtartalmaval maga is titokban van es megis eroskodik hogy o a legerosebb. Mi meg rahagyjuk, es megerositjuk, hogy a brokkolit is meg kell ennie aki legerosebb akar lenni. :)
Nalunk van Mikulas es Santa Claus is (kbozo funkciokkal) es Jezuska is es Nyuszi. Fogtunder meg nincs de lesz majd az is. Emlekszem, nekem milyen fontos volt ez es latom rajta is mennyire elvezi. Szoval nem erdekel az ideologia mogotte, a gyerek nem becsapasa, nalunk van elo mese. Hiszen o maga is feligmeddig kitalalt vilagban el, mi vagyunk a szuperhos urhajosok akik legyozik a gonoszokat es fog nekem venni egy rozsas tavcsovet. Az ove sarga lesz de nekem rozsacskasat vesz majd. :)))
Mas kerdes a hogyan lesz a kisbaba kerdeskor, abban az eletkoranak megfelelo igazsagot kapja.