TÜNDÉr Creative Commons License 2003.10.28 0 0 30
Sziasztok!
Én gaabor párja vagyok, úgyhogy szintén leendő lakó, gondoltam csatlakozok én is.
Sacyka, gratulálok az albumotokhoz, így legalább kaphattunk egy kis megerősítést, hogy nem csak mi vagyunk ilyan "fanatikusak". Azt szeretném kérdezni, hogy az ajtókat ti honnan szerzitek be, ugyanis a látványterveitek alapján ez is egyedi beszerzésbe megy, és mi sem választottuk az általuk kínáltakat, de egyelőre még nem néztünk utána a dolognak.
Mi a csempéket tuti nem tudjuk határidőre szállítani, mivel -ahogy gaabor írta- még nincs szerződésünk, és míg nem adnak megnyugtató választ a kert rendezésére, addig nem is szeretnénk aláírni. Elvégre éppen a kert miatt választottuk a lakást. Egyébként ti mikor jelentkeztetek a Tópartnál? Mivel mi májusban, és akkor a két épületből össz-vissz már csak két lakást tudtak ajánlani, ami méretnek (kb 60nm2, nappali +két fél)megfelelt, pedig azért volt jónéhány ilyen beosztású. És, yaszs, te milyen lakást néztél ki?
Az a 7lakásos épület meg nagyon nyugtalanít, ui ha jól értelmeztem azt a "telek csücsköt", akkor azt pont a mi leendő nappalink elé fogják építeni, ami azért aggaszt, mert legalább ezzel az oldallal meg voltam elégedve, még hegyet is láttam volna, de így nem fogok. ( A másik irányban pedig ott van az a bizonyos rendezetlen telek, a lehető leglomosabb házhátsóval, fürdőkáddal, rossz hűtővel, bontott cseréppel stb.)De hát titeket ez nenm érint, csak jól esett kicsit panaszkodni.
Örömmel veszünk minden további infot.
Ja, az egyik építésvezető is vesz lakást a B épületben, úgyhogy azt hiszem az azért elég jó referencia.