kiscipő Creative Commons License 2003.10.28 0 0 747
Én 75 lóerős Lanosból ültem át három hónapja (Kalosban mindjárt 10 ezer km lesz), hát van különbség, én nagyon észreveszem a nagyobb teljesítményt. Én alapvetően nem hajtom az autókat, de szükség esetén, előzésnél nagyon jól pörög és ez nekem biztonságérzetet ad. Hibát nem nagyon tudok még mondani, ha végignézed ezt a fórumot, itt sem fogsz sok hibát találni (nálam most egyetlen apró hiba van kialakulóban, a központi zár nem mindig csukja-nyitja az egyik hátsó ajtót, majd megnézetem). Köztudott kellemetlen jelenség - ha már kérdezted, hogy az oldalszélre eléggé érzékeny a magas építés miatt, illetve fogyaszthatna kevesebbet is.
Próbáld ki a 94 lóerős motorral szerelt autót, szerintem nagyon kellemes, jobb is a felszereltsége a 8 szelepes modellnél, de neked kell érezned..
Amikor mi nézelődtünk, a klímát ajándékba adták, így annyiba került, amennyiért más márkából az alap motoros verzió (kb. 60 lóval) jött volna ki rosszabb felszereltséggel, vagy az sem. Ha megnézed, a Daewoo-t nagyon megbízható és jó ár-érték arányú autónak tartják azok, akik ilyet használnak (nekem 2 is van), viszont talán rosszabb az értékvesztése, és néha összefut az ember olyan ismerősökkel, akik feltétlenül meg akarják őt győzni, hogy a 10 éves szakadt német roncs mennyivel menőbb...:-))
Előzmény: mephysto (746)