Ati73
2003.10.27
|
|
0 0
317
|
Szia akoskoma!
Nekem is 98 SE van, de nem ismeri fel magától. Sajna továbbra sem müxik. Holnap jön egy ismerős, aki (velem ellentétben) ért a winfoshoz, és remélem orvosolja a problémát.
Leírás ügyben köszi az ötletet, de már pár napja írtam. Pozitív választ kaptam, remélem hamar meglesz.
A fólia miatt már nem aggódom, veszek egy új mobilt és felragasztom ami azon van :))
A kábel rejtélyére asszem rájöttem. A gép valszeg a tengeren túlról jött, és mivel ott más dugó kell a konnektorba, ezért bementek az első műszaki boltba, és vettek ilyen csatlakozót. Csak épp azt nézték el, hogy mekkora a feje :))
Először nézegettem a netet tok ügyben, aztán 2 napja végigjártam a boltokat. A legdrágább a Media Markt volt, a legolcsóbb pedig a Tesco. Amit ehhez a géphez ajánlanak, azt én marha nagynak találtam (pont fordítva, mint Te), ezért vettem egy kisebbet. A hátsó részébe pont passzol a gép, az elsőbe pedig akár a töltő is (zsinór nélkül). Egyébként Samsonite tok és csak 2100 Ft volt. Nem tudom miért adják ennyiért. Ahonnan a képet linkeltem 19€, vagyis több, mint a duplája.
Ez az a tok:
![](http://www.digicamshop.nl/image.php?id=2345)
|
Előzmény: akoskoma2 (308)
|
|