bobus Creative Commons License 2003.10.27 0 0 609
Ha a kicsinek ilyen jellegu gondja van, akkor jobb , ha a szulo vele van...

Amikor 3 honapos volt a kisfiam, akkor volt eloszor nathas (es jo sokaig utoljara), en a masik szobabol is meghallottam, hogy valami nincs rendben, nem kap levegot...de lehet, hogy van, aki melyebben alszik, nemtom, en akkor nagyon eber alvo votam (biztos ezt is jol kitalalta a termeszet:-)).

Amikor feleves koraban "kenyszerusegbol" egy szobaba kerultunk, akkor hetekig nem tudtam aludni, minden kis pisszenesre felebredtem...

Szoval, nalunk a kulon alvas jott be, mert nem volt olyan betegsege, ami indokolta volna az egyuttalvast, es nekunk is igy volt jobb (bar lehet, hogy az egy szobaban eltoltott ket ev miatt nem is mondhatom, hogy o kulon szobaban volt...). De teny, hogy az ujra kulon kerules sem okozott semmi problemat, es ma nagyon is szamon tartja, hogy az az o szobaja...(erdekes, hogy elinte athordta hozzank a jatekait, aztan "beszokott" a szobajaba, es most mar altalaban az o szobajaba hiv jatszani, es csak a TV-t nezi nalunk...).

De ez tenyleg gyerek/szulo fuggo dolog, ezert is irtam, hogy nalunk jo volt a kulonalvas, de ehhez kellett egy nem siros, teljesen problemamentes kisbaba is!

Ja, meg egy valami...szerintem az is gyerek fuggo (is), hogy kesobb aztan milyen kisgyerek lesz a bababol, fuggetlenul attol, hogy anyukaval egyutt aludt-e, vagy sem...nem feltetelenul kell vele egyutt aludni ahhoz, hogy kesobb kiegyensulyozott legyen...
En nem erzem, hogy megfosztottam volna valamitol a gyermekem, amiert nem velem aludt, egy nagyon kedves, baratsagos, kiegyensulyozott kisfiu, akivel kolcsonos szereteten es bizolmon alapulo a kapcsolatunk (remelem, ez a kamaszkorara is igaz lesz!!!:-)))

Előzmény: Mentat (608)