boszi70 Creative Commons License 2003.10.27 0 0 4384
Szia Fifty!
A nevem nem a bosszankodásból van, mert alapvetően egy optimista típus vagyok, inkább boszorkány mivoltomra utal. Egyébként nem gondoltam, hogy a kiskocsim is ennyit fog bosszantani, de elég rakoncátlan. A probléma egyébként, hogy nem mindeig problémázik, sőt ahogy közelítünk a szervíz felé egyre jobban működik, és természetesen nem produkálja a hibát. A múlt héten már állandósulni látszott a probléma, de tegnap már hol csinálta hol nem. Szerintem ezért, mert holnapra be van jelentve szervízbe újfent. Egyébként írtam már mi a hiba?
Szóval:
Reggel induláskor 1.000-1.100 körüli a ford.szám. Megyek vele kb 10 km 50-130 km/h első lámpa megállás, alapjárat 1.100-1.500, mellékelve egy vezérmű felől jövö zakatolás, autó rázkódással, óvatos indulás nehogy lefulladjon, következő megállás 750-1.500 között ugrál a ford.szám mérő,(alapjáraton, és nem játszok a gázpadállal, míg várakozok!) az ehhez tartozó motor rángatás fordulattól függő erősséggel. Szerintem, ha már egyszer üzemi hőmérsékleten van nem egészséges, ha visszamegy magassabb fordulatra. És a szörnyű hogy NEM MINDIG CSINÁLJA! De holnap nem produkálja a szervízben, akkor.......! Tehát a legfőbb bajom ez. Amúgy a kocsi megy, sőt! Szerintem kényelmes, a gyerkőc is szereti, meleg van benne.
Tapasztaltátok, hogy a fordulatszám mérő úgy 3.500 és felette zajos?