Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 605
Anyabanya, mi most itt elbeszelgetunk egymas mellett. En azokrol a szopos babakrol irtam, 3 honap alattiakrol, akik meg rosszul emesztik a cukrot. A te doktorbacsid minden bizonnyal a nagyobbaknak adta a cukrot szekletlazitokent, az anyatejesek nagyon ritkan szorulasosak. Szorulason nem a ritka szekletet kell erteni,a fiam 2 honapos koraig hetente max 2x kakilt, mert az anyatej nagyon konnyen emesztheto, nem maradt belole salak szinte semmi. Amikor volt szeklete, az salakszeru volt, hig.

A csokoladeban izgato anyag van, a koffeinhez hasonlo, mint a kaveban, szoval nyugtatonak nem igazan alkalmazhato. Banan es figyelemzavar osszefuggesrol meg nem hallottam, lehet hogy mukodik :).

"S az sem gyilkos, aki hozzátáplál, aki repce olajat használ, aki sima bolti zacskos tejet használ ( mi hozatjuk a házit), aki egyszerű joghurtot vesz, aki kecskeméti ad a kicsinek és akkortól, amikortól rá van irva, stb Sőt az sem, aki rendes tejet ad egy félévesnek, mert mondjuk a tápszerek többségét kihányja a kicsi és amit nem az baromi drága."
Te hol olvastad hogy en legyilkosoztam barkit is??? Amiket te irtal azok korrekt dolgok, bar a tehentejet felevesnek meg nem ajanlanam adni. De az elozoeket allitom en is.

Előzmény: anyabanya (592)