akoskoma2
2003.10.27
|
|
0 0
308
|
Hello Ati!
Nincs nálam a gép, de úgy tűnik, hogy ezekkel a beállításokkal mennie kellene. Ahogy csatlakozol a gépre USB-n keresztül és bekapcsolod a masinát, meg kellene jelennie egy áttöltést végrehajtó ablaknak. A Transfer All-ra kattintva el kell kezdenie az áttöltést az alapértelmezett könyvtárba (a gép maga hozza létre). Én Win98 SE-t használok, aminek alapból fel ismernie, de jobb a WinXP.
Nem írtad, hogy milyen forrásból származik a gép, de a magyar felhasználói könyvv hiányából ítélve inkább külföldről. Korábban olvastam fénymásolást, vagy szkennelést bevállaló hozzászólókat, érdemes megkeresned őket.
A fólia miatt ne aggódj, a kábel már valóban érdekes. Ha az LCD-t meg akarod óvni, érdemes egy tokot, vagy táskát venni hozzá. Bármilyen megteszi. Én sokaltam a Nikonért a közel 10eFt-ot, ezért egy Samsonite logos Hama gyártmányt vettem (fele annyiért). Később láttam egy Soligor-t, ami még ennél is olcsóbb volt egy ezressel. Az enyémet ugyan egy nagyobb Nikonhoz készítették (asszem 5400, az ismertetőn felsoroltak még néhány digit videokamerát is). Ebbe ugyan kétszer is beleférne a 4300-as, de így magammal vihetem a töltőt, valamint az USB-t, vagy videokábelt is ha kell. |
Előzmény: Ati73 (305)
|
|