AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.10.26 0 0 556
Idike,
az élet mindig is változott. Az élelmiszerek is mindig változtak. Kétségtelen, hogy ez az utolsó évszázad már maga az emberiség önpusztitása. Ettől függetlenül azt mondom, hogy a gyereket általában azzal köll etetni - ha nincsen anyatej - amivel lehet. És én amiatt vagyok dühös, mert itt vérre menő viták vannak arról, hogy pl. az olívaolaj a jobb-e avagy a kukoricaolaj, meg melyik jobb a kecskeméti tápszer vagy a hip tápszer meg ilyesmi... megette a fene azt a gyereket, azt a nemzedéket, amelyik olyasmibe pustul bele, hogy túl sok a tápszerébe az adalékanyag meg ilyesmi. Természetesen szvsz az a legjobb étel, amit az ember otthon készít elk. De hogy én két répa miatt elmenjek mondjuk Bivalybasznádra, mert ott azt mondják, hogy ez bio...

Igen! Manapság nagyon sok az allergiás gyerek! De én pl. láttam a Spectrumon egy filmet ami erről szólt, és történetesen arról szólt, hogy egy orvos úgy gyógyított meg egy csomnó gyereket , hogy ú.n.- "piszok injekciókat" adott nekik. Mert felfedezte, hogy a legtöbb allergiás gyerek a városokban élő kevés gyerekes családokból adódik. És a legkevesebb az allergiás a sokgyerekes, illetve a farmokon élő - hogy úgymondjam naphosszat a koszban turkáló gyerekek között van. Mert a szervezet mindig azonnal kitermeli a maga ellenanyagát, de ha egy gyereket minden elől megvédebnek, annak nincs alkalma kitermelni ezt az ellenanyagot.

Én bízom a természetben, már csak olyan vagyok, eddig bejött. Mikor én gyerek voltam, még volt olyan közmondás, hogy "egy gyerek addig nem lesz egészséges, míg meg nem evett 7 kiló koszt". Ha visszagondolok arra, hogy az öcsém a kutyaszart a szájába vette, és az anyám nem az egészségét féltette akkor, hanem a saját hányingerét próbálta visszafojtani, azért cipelte be sikítva a lakásba - 4,5 éves voltam, tisztán előttem van ez a kép - és az öcsém nem az égvilágon semmi baja nem lett, viszont az anyám két napig hányt utána...

Előzmény: Törölt nick (543)