greatcornholio Creative Commons License 2003.10.26 0 0 669
Kill Bill: Mi a francot írhatnék? Ezt a filmet nekem készítette Tarantino. Pár napon belül megnéztem kétszer és legszívesebben újra mennék, ahogy szoktam ugyebár. :) Az év egyik legjobb filmje nekem idáig. Tyű de nagyon jó volt a kardkészítősnél a jelenet és a havas és a kezdő és a... Bakker mindegyik jelenet nagyon állat! :) Elsőre nem tetszettek a vérszökőkutak és a fekete-fehér jelenet és csak 10/9-et adtam rá, de második megnézésre elszállt minden kétség és csak nagybetűs SZÓRAKOZÁS maradt. A korábbi negatívumok a kedvenc részeim közé sorakoztak és remegve várom a film második felét. 10/10

Na. Amint látjátok, végre nethez jutottam. Összevakartam (újratelepítettem) a már megint összeomlott Win98-amat és hipp-hopp itt is vagyok. No Kill Bill nagyon állat, bocs még egyszer, hogy nem mentem, jegyemet kifizetem, de amikor kezdődött még dolgoztam. Nem tudom, miért haragszol AF, mert 1: napokkal korábban szóltam, hogy valszleg nem tudok menni, amelyik hozzászólásra te még a vetítés előtt több nappal reagáltál is, 2: bocsánatot kértem ennek ellenére (és mert a Kill Billt nem írtam tutira, hogy nem megyek) utólag többször is (!) és többször mondam, hogy kifizetem a jegyet. Oké, csak az étterembe mehettem volna, de semmit nem tudtam volna hozzászólni a két filmről szóló beszélgetéshez és ráadásul eléggé le is vagyok égve a londoni út miatt. Az éjszakai programra pedig nagyon szívesen elmentem volna (ismertek, minden filmet örömmel megnézek), ha nem kellett volna másnap reggeltől a hülye konyhánkhoz elhozni az új bútorokat, utána régit kiszerelni, kivinni a telekre és újat beszerelni. Mivel délutánig szenvedtünk vele, gondolom kissé nehezebben ment volna, ha előtte hajnalig fent vagyok. Ennek ellenére mégegyszer elnézést kérek, mert végső soron én vagyok a hunyó. Nem kellett volna ennyivel korábban mondanom, hogy megyek, de nem nagyon volt más választásom. Ha a munkahelyről lógok el, amikor szarban vagyunk a melóval, akkor kirúgnak, ha pedig a családomnak nem segítek, amikor szükség van rám, olyankor azért gondolom érthető, hogy miért nem megyek. Namégegyszer kórusban eléneklem: Bocsánatot kérek mindenkitől! :( Hát igen. A hozzászólásomban nem írtam tutira nem megyek, csak féltutira, bár eddig úgy emlékeztem, hogy írtam, szóval tényleg bocs. A Halloween partira él még a meghívásom ennek ellenére, vagy nagyon pipák vagytok? :)

Trükkös fiúk: Nagyon tetszett, Cage játéka nagyon ott van a szeren, a történep pedig szintén klafa, bár a főszereplő csaj korát ismertve kissé kiszámítható. Viszont én csak a film után tudtam meg a csaj korát, tehát nekem nem volt kiszámítható. :) 10/9

The Others: Brrrr. :) Állat! Kissé Hatodik érzék utánérzés, de ki nem sz*rja le?! Nagyon jó hangulat, para, zseniális end. 10/10 és megy a rendelés, amint összeszedem magamat anyagilag az utazás után. (Kösz a lemezt Jack!)