Sacyka Creative Commons License 2003.10.26 0 0 20
Megnéztem, hogy a neten mit lehet találni a Turi Attiláról. Pár házat megnéztem. Ami nagyon érdekes, az az, hogy ő Kalász főépítésze. :) Apropó! Ha az ember azon a településen tervez egy házat, ahol ő a főépítész, akkor a saját terveit engedélyezi? ;)
Egyébként jól sejtettem én, hogy ismerős nekem annak az épületnek a stílusa, ami mellett el szoktunk autózni. Mint kiderült, ez a Faluház, amit szintén ő tervezett. Teljesen ugyanaz a hangulata, mint a mi házainknak! :)
A házak úgy tudom nem lesznek már ezen kívül bekerítve. Lehet, hogy idő közben jöttek rá, hogy nem kell annyira begombolkozni, elég a biztonsági ajtó. Bár így a kaputelefon tényleg hülyeség. :)
Az áthallásról:
Nekünk van szó a műszaki leírásban a födém hangszigetelésről, gondolom nektek is volt. Ha így van, akkor ez hiba és ki kell javítaniuk a saját költségükön. Csak az a kis bosszúság lehet vele, hogy így kicsit alacsonyabb lesz a lakásotok. De szerintem ezt akkor sem kellene annyiban hagynotok! Legalább annyit tegyél meg, hogy ajánlatot kérsz a Harcontól, hogy milyen módon tudnák orvosolni a problémát és az mennyi kellemetlenséggel járna.
Valóban pár évig még mozognak a falak, lesz még repedésed, ne félj! :)
Egyébként a Harcon maxikorrekt! Mindig készségesek, megoldanak különnyavalygásokat (pl. hogy nem akarok küszöböket). Sőt! Volt, hogy azért hívott fel a Bordós, mert szerinte kicsit sok konnektort terveztünk be és megerősítést kért, hogy tényleg ennyit akarunk-e. Szóval figyelnek a vevőre. Ja, és megadta a mobilszámát is! :D
Előzmény: NagyAnd (12)