Kedves pedro870!
Teljesen igazad van, otthon a 55-ös tv-men nézve valószínűleg csak kicsit lenne jobb, mint a Seaquest következő része (bocs ez egy kőltői túlzás volt). Egyszer beszéltem egy arccal aki azt mondta, hogy a Jurassic Park így szar, meg úgy szar. Megkérdeztem, hogy hol látta, hát otthon videon, aha, akkor értem. Ilyen és hasonló filmek, mint ahogy Lucas őfelsége is említette: 20 méteres vászonra lettek megálmodva, nem pedig 55 cm-s tv-re. A kűlönbség olyan mintha úgyanazt a zenét egy profi hifi cuccon halgatnád, vagy pedig egy sokol rádión.
Más... Baromira félek attól, hogyha az USA-ban megvolt a premier a Net-et ellepik az infok, minden rajta lesz, a történet, a legjobb trükkök, a legnagyobb poénok. Szerintem azért nem volt fair a Lucasfilm-től, hogy csak ősz elején, vagy nyár végén (tök mindegy) mutatja be Európában a filmet, mert a jelenkor társadalma az interneten él, általában egy-két napos info már réginek számít. Mi lesz majd egy három, négy hónapos filmmel. Ha a Vak asszonny visszanéz 5-ről lenne szó nem érdekelne, hogy csak később látható, de ez a film, már rég túl mutat egy filmen. Ez, és ezt mindenkinek el kell ismernie, már kultusz. Tudom, hogy ez üzlet, de akkor is film nekünk is készül, ugyan én nem tudok ki menni az USA-ba, de én is ki fogok rá fizetni 6-700 Ft-ot, és lehet, hogy úgy érzem majd, hogy egy tegnapelötti újságot vettem.
Lehet, hogy annak van igaza, aki becsukja a szemét, elzárja a külvilágot, nem néz tv-t, nem olvas újságot és nem szörfözik, mert valóban egy teljes élményt kap majd szept 17-én.
Én már csak ilyen megszállott vagyok, minden info morzsát megrágok, és csámcsogok is rajta egy keveset. De nem tudom ki jár majd jobban szeptemberben, aki tisztal lappal indul, vagy én aki már kivülről fújom majd a sztorit? Ez ilyen klasszikus 22-es csapdája nem? Szerintetek hogy van ez?