Cifu Creative Commons License 1999.05.07 0 0 4
A játékról pozitivan: GFX cool,a hangok O.K. a zene közepes. Sok autó.
A játékról negativan: kocsikon miért nem látszódik a sérülés? Miért akad meg a proggi 1-2mp-re a Cd-zene váltásakor, kb 20-30 futamot kezdtem csak azért újra mert a szám váltásakor a kocsi kiperdült! Ez a másik, billenytüzettel játszom, és a egy kocsi (GT3 BMW M3 No.33) kivételével mind hátsókerék meghajtású, és rohatd könnyű kiperdülni, aztán már csak reménykedhetsz a dobogós helyért, de hamár hátsókerék, könyörgöm miért nincs kipörgésgátló (ha már van minden más)?
GT1-nél miért csak esőben vagy északa rendeznek futamokat?
Nem rossz game egyébként, csak a hajam fele már hiányzik ezen gondok miatt...
(de lehet, hogy egy jó kormány+pedállal már sokkal irányithatóbbak a kocsik)

CHEAT: (gyors vagyok nem???) Engem idegesitett, hogy alap kocsival nem sokat érünk, de pénzt csak a dobogós helyért kapunk. Itt a megoldás:
1. Menj a játék könytárába
2. Lépj be a "save" könytárba. Másold ki valahova a pilótád könyvtárát (nálam pl.:"Cifu")
3. Inditsd el a játékot, vegyél egy autót, de maradjon pénzed (emiatt néhány futamot (GTQ) nem árt megnyerni)!
4. Szereld fel a kocsit mindennel, amig van pénzed.
5. Lépj ki a játékból, és a kimásolt könytárat másold vissza a save könyvtárba (írd felül bátran a régit).
6. Inditsd el a játékot, és vedd meg ugyanazt a kocsit, látni fogod, hogy az alap model árában benne vannak azok a kiegészitők amiket az előbb raktál rá, ezt ismételd addig, amig a kocsid full extrás nem lesz, ha pénzt akarsz, akkor a kocsit add el miután fullos lesz (de az alapárért vetted, és ne feledd hogy ha minden rávettél, akkor még egyszer ki kell lépni és bemásolni a külső könyvtárat) , és a save könytárbeli mentést másold ki megint.

Bocs a hosszú menettért, most egyébként a GT1-ben, a 4-edik pályán járok, és a fulltuning Mercivel is sokadik próba után tudok nyerni (ha sikerül 15-25 percet kipörgés nélkül levezetni...)