JLeszter Creative Commons License 1999.05.07 0 0 10
JACK SLATER
off
Remélem nem omlik egy világ össze benned, de Leszter a vezetéknevem :))
on
Hogy miért ilyen az egyik és miért ilyen a másik azt nem tudom...
De szeretnék egy (rövid) történetet elmesélni.
Kerényi Imre - színházigazgató - meghívást kapott egyszer a Tények-be. Aki azzal kezdte, nagyon udvariasan, hogy elmondta mi volt a két - ő talán úgy fogalmazott - pontatlanság Juditka felkonferáló szövegében, majd hozzátette, hogy ez egyébként Juditkánál gyakorlat. Mármint, hogy nem ragaszkodik hűen a valósághoz. Juditka persze köpni sem tudott. Tudom ez nem fog téged meggyőzni... Gondolom az sem, ha azt állítom pl. a mai adás után, hogy hazugság úgy előadni egy hírt, ahogyan ezt ma tette éppen ő (illetve összegezte, mert Pálfy konferálta fel), nevezetesen a FIFA-Deutsch ügyről van szó. Soha nem halottam azt tőle, hogy vajon milyen jogon zsarolja meg ez a bohóccsapat Magyarország miniszterét? Nem hallottam azt sem, hogy megkerült-e az a közel 2 milliárd (2 milliárd) forint, amivel Kovács Attila nem tudott elszámolni, s ami miatt felfüggesztették? És így tovább, akármit csinál a kormány, mindenbe beleköt és semmit nem úgy mond el ahogy az valójában megtörtént. Vagy te nem szoktál Internetto-t olvasni? Ajánlom, mert néha éppen az ellenkezőjét olvasod itt, mint amit Juditka mond. Én csak azért nem fogom ezt a kormányt utálni, mert az MSZP úgy kívánja, vagy mert divat.
Antóniáról csak annyit (véletlenül ez is Deutsch -ügy), hogy januárban, azon a napon amikor megalakult a Sportmin., az RTL Klub 7 órás híradója ezt a hírt nem tartotta érdemesnek közölni a tvnézőkkel. A román bányászzavargással (?) kapcsolatban pedig az RTL Klubon volt a galaktika egyetlen híradója, ami következetesen, többször, tehát nem véletlenül szélsőjobboldalinak minősítette a Bukaresti anarchistákat. Még a Tényekben (!!!) is szélsőbaloldalról beszéltek. Egyébként mindkettőjük áldatlan tevékenységéről tudnék órákig beszélni, de remélem ennyi elég..
Előzmény: Jack Slater (5)