bobus Creative Commons License 2003.10.23 0 0 351
En sem akarok eroltetni semmit a negyvesemnek...
Nem tudom, otthon milyen a helyzet, de az enyem francia oviban kezdett el jarni, ahol pl. felevente "osztalyzatot" is kapnak. Ami harom betubol all (A,B,C), es mindenfele dolgaikat minositik..:-(((
Engem specko ez a minosites nem erdekelt (enyem gyerek csomo mindenbol A-t kapott, de ez ugyanugy nem dobott fel, mint ahogy az sem tort le, hogy francia szovegertesbol meg C-t...).

Egyedul annak orultem, hogy sikerult neki beilleszkednie, hogy lettek kis baratai, hogy kedves, aranyos gyereknek tartjak...

Csak itt vannak hulye elvarasok, amiknek nem mindig felel meg (bar szerencsere az idei ovoneni sokkal jobbnak tunik, mint a tavalyi, az nem mutatkozott valami segitokesznek...).

Kezugyesseg..szerintem ez alapvetoen oroklott dolog, bar ketsegtelen, hogy fejlesztheto, es nem csak a rajzzal. (bar en remenykedem, hogy orokolt valamit, mert elegge hasonlit apukamra, aki epiteszmernok, imad es tud rajzolni, es roppant jo a kezugyessege..en tole orokoltem az enyemet, remelem a gyerekbe is szorult valamennyi:-)))

Idike, van ilyen tablank, csak en a keresere betuket is vettem hozza, es inkabb szavakat rakat ki velem, illetve rak ki, es nem annyira rajzolasra hasznalja (a "tanuljuk olvasni" teljesen tole jott, nem eroltettuk, es ha neha rajon, megtanul par szot ami erdekli, aztan van, hogy hetekig elo sem kerul a tema)